• Обновено
PKE PKC PKM од Индонезија Најдобриот протеин 24%животински извори на палма кернел масло од масло, крава, овци најдобро во Амадора Португалија Европа

PKE PKC PKM од Индонезија Најдобриот протеин 24%животински извори на палма кернел масло од масло, крава, овци

Rating 
DEN 3.33

Залиха
Во магацинот.

Производ Индонезија торта за палми масло за Fightindonesia е најголемиот светски производител на палмино масло, надминувајќи ја Малезија во 2019 година, произведувајќи повеќе од 20,9 милиони тони Индонезија очекува да го удвои производството до крајот на 2030 година. Индонезија произведе над 34,5 милиони тони палмино масло и извезе скоро 73% од тоа. Oil palm plantations stretch across 12 million hectares, and is projected to reach 13 million by 2020. There are several different types of plantations, including small, privately owned plantations, and larger, state- owned plantations.[ There are a variety of health, влијанија врз животната средина и општеството што се резултат на производство на палмино масло во Индонезија. Палмско користење на нафта во неколку индустрии како што се : 1. Во маслото за готвење2. Во производителот на сапун3. Во путер од кикирики и чипс4. Во прехранбените индустрии, како што се тесто и печива 5. Палминото масло се користи и во добиточна храна. Овие замени за млеко содржат 30% млеко во прав, а остатокот од суров протеин направен од обезмастено млеко во прав, прашок од сурутка и растителни масти, претежно кокосово масло и палмино масло6.  Биомаса и биогорива етанол и други биогорива. Сега, второ одделение на торта со палми масло, може да се користи во животинска храна за животни, како што се крава, свиња, пилешко, риба, коњ, коза и камила што сме биле извоз во, Индија, Пакистан , Сриланка, Бангладеш и Виетнам, Блискиот исток, Русија и многу други земји кои се однесуваат на избор на колачи со палмово масло за добиточна храна : 1. Палминото масло и неговите деривати играат значајна улога во исхраната на животните, а можноста за зголемување на употребата во овој сектор е голема. Масните и масла се користат како извори на енергија, за снабдување на есенцијални масни киселини во исхраната (линолеични и линоленски киселини) кои не можат да се синтетизираат од животното, за да помогнат во апсорпцијата на витамини растворливи во маснотии и да се обезбедат специфични биоактивни масни киселини. Количината на маснотии или масло што може да се користи во диетите на животни варира во зависност од видовите и неговата дигестивна физиологија. Дигестивните системи на говеда, свињи и живина се разликуваат во однос на начинот на кој се распаѓаат, апсорбираат и користат мастите/маслата. Говедата се звучи во кои ферментацијата на јаглени хидрати во руменот обезбедува енергија за животното 2. Висок протеин околу 18-24%3. Може да биде замена за да се направи млеко за да се хранат телиња во млекари, како што се крава, коза, овци и Коњот 4. се користи во рационалниот формулиран за хранење на млечни говеда се состои од формулација од 50% торта од палма кернел, 5% меласа, 42% сено/трева, варовник 1,5% и минерална премакс 5. Економска вредност во однос на другите добиточни животни? 1.

Основни карактеристики

Најдобри понуди